Köszöntjük Önt a KE-OR Car Kft. honlapján!

Év Használtautó-Kereskedése Közép-Magyarország régióban 2019-ben és 2017-ben is, a ténylegesen nálunk autót vásárolt kedves ügyfeleink hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzései alapján!

Cégünk 2012.06.02. óta működő, a Totalcar és a Jóautók.hu hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján a maximális 5 csillagot elért, minősített, megbízható kereskedés, rendezett céges valamint szakmai  háttérrel, minőségi használt autó állománnyal.

Kereskedésünk 2019-ben és 2017-ben is a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján az Év Használtautó-Kereskedése lett Közép-Dunántúl régióban (országos szinten a 4 legjobb kereskedés közé kerültünk), valamint szintén a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján 2018-ban is kiérdemeltünk a Kiemelten Ajánlott Kereskedés kitüntetést. Mindezen felül 2018-ban a Gold Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is megkaptuk, 2019-ben pedig  az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként a Tisztességes Vállalkozás Tanúsítványt is kiérdemeltük.                                                                   2019. második felében egy újabb elismeréssel lettünk gazdagabbak. Az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot érdemeltük ki, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.

Amennyiben magyarországi, leinformált, minőségi használt autót keres, akkor ne keresse tovább, Nálunk a legjobb helyen jár!

KE-OR CAR KFT!
Ha számít a minőség és a megbízhatóság!

Rövid bemutatkozás:

Cégünk kizárólag magyarországi, leinformált km futású és eredetű, jogtiszta, megbízható, minőségi használt autók adás-vételével foglalkozik.

Várjuk mindazok érdeklődését, akik olyan helyről szeretnének autót vásárolni, ahol a lehető legtöbb információ birtokába kerülhetnek az adott autóval kapcsolatban és ezáltal elkerülhető az a nem kevés veszély és buktató, amit egy használt autó vásárlása magában rejt (értve ez alatt a nagyon sokszor visszatekert km órát, a totálkáros előéletű autókat, stb.).

Minden autónkat még megvásárlás előtt a KEKKH valamint a legújabb JSZP központi gépjárműadat nyilvántartásból is leinformáljuk, melyben szerepel az autóról rögzített összes eddigi km óra állás, valamint az, hogy az autó per-és tehermentes és kőrözés alatt sem szerepel. Ezt a dokumentumot mindig megmutatjuk és értékesítéskor odaadjuk az új tulajdonosnak. Ezen felül minden saját autónk az országosan elismert Bosch szerviz általi teljes állapotfelmérésen esik át, a műszeres diagnosztikát és a rétegvastagság mérést is beleértve, így minden autónk hivatalos festékréteg vastagság mérési jegyzőkönyvvel és mindent átfogó, több oldalas, hivatalos műszaki állapotlappal is rendelkezik. Ebből kifolyólag nálunk nincs eltitkolt hiba, nincs eltitkolt sérülés, autóink meghirdetett állapotára és km futására is garanciát vállalunk! Mindezen felül minden saját autónkhoz 1 év műszaki garancia biztosítást is adunk, melyet a meghirdetett vételár már magában foglal.

MINDEN AUTÓNKRA KM GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Sok Szeretettel várjuk minden Kedves régi és új Ügyfelünket kereskedésünkben,  ahol családias környezetben, több éves szakmai tapasztalattal, kiváló szakemberek segítenek Önnek legyen szó akár autó vásárlásról, akár csak szakmai segítségre vagy tanácsra van szüksége.

Autóink nem a legolcsóbbak a piacon, aminek oka a következő:

MAGYARORSZÁGI, MINŐSÉGI, LEINFORMÁLT HASZNÁLT AUTÓKAT KÍNÁLUNK KM ÉS EREDET GARANCIÁVAL, TELJES MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLTATÁSSAL, FESTÉKRÉTEG VASTAGSÁG MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYVVEL ÉS HIVATALOS MŰSZAKI ÁLLAPOTLAPPAL VALAMINT 1 ÉV MŰSZAKI GARANCIÁVAL!

Nálunk ezekkel a szolgáltatásokkal a lehető legkisebb rizikóval és kockázattal vásárolhatja meg használt autóját. A Mi autóink ezen okokból kifolyólag sem értékben, sem árban, sem minőségben nem hasonlíthatóak össze azokkal a találati lista elején szereplő legolcsóbb társaikkal, melyek bevizsgálva nincsenek és ezáltal a műszaki állapotuk is bizonytalan, az 1 év műszaki garanciát sem adják hozzá valamint az eredetükre, km futásuk valódiságára sem vállalnak garanciát.

Autóink állapotukhoz méltóan állandó jelleggel reklám bemutatókon és autós rendezvényeken szerepelnek!

Nekünk az autók nem csak a munkánk hanem az életünk és a szenvedélyünk is egyben, a minőség és igényesség minden téren az elsődleges szempont számunkra!


Legújabb autóink