HASZNÁLT AUTÓK GARANCIÁVAL ÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL!

Köszöntjük Önt a KE-OR Car Kft. honlapján!

Év Használtautó-Kereskedése Közép-Magyarország régióban 2019-ben és 2017-ben is, a ténylegesen nálunk autót vásárolt kedves ügyfeleink hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzései alapján az 1. helyen végeztünk!

Kiemelten Ajánlott Használtautó-Kereskedés Közép-Magyarország régióban (2. helyezés) 2018-ban, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is!

Cégünk 2012.06.02. óta működő, a Jóautók.hu hivatalos, minden eladott autó után a Vevő által aláírt ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján a maximális 5 csillagot elért, minősített, megbízható, prémium fokozatú használtautó-kereskedés, rendezett céges valamint szakmai  háttérrel, minőségi, dokumentált, leinformált használt autó állománnyal.

Kereskedésünk 2019-ben és 2017-ben is a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján az Év Használtautó-Kereskedése lett Közép-Dunántúl régióban (országos szinten a 4 legjobb kereskedés közé kerültünk), valamint szintén a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján 2018., 2020., 2021. és 2022-ben is kiérdemeltünk a Kiemelten Ajánlott Kereskedés kitüntetést, amivel a 2. legjobb helyen végeztünk. Mindezen felül a Gold Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is megkaptuk valamint az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként a Tisztességes Vállalkozás Tanúsítványt is minden évben kiérdemeltük. Mindezen felül az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot is megkaptuk, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.

Amennyiben magyarországi, leinformált, garantáltan valós km futású, minőségi használt autót keres, akkor ne keresse tovább, Nálunk a legjobb helyen jár!

KE-OR CAR KFT!
Ha számít a minőség és a megbízhatóság!

Rövid bemutatkozás:

Cégünk kizárólag magyarországi, leinformált km futású és eredetű, jogtiszta, megbízható, minőségi használt autók adás-vételével foglalkozik.

Várjuk mindazok érdeklődését, akik olyan helyről szeretnének autót vásárolni, ahol a lehető legtöbb információ birtokába kerülhetnek az adott autóval kapcsolatban és ezáltal elkerülhető az a nem kevés veszély és buktató, amit egy használt autó vásárlása magában rejt (értve ezalatt a nagyon sokszor visszatekert km órát, a totálkáros előéletű autókat, stb.).

Minden autónkat még megvásárlás előtt a KEKKH valamint a legújabb JSZP központi gépjárműadat nyilvántartásból is leinformáljuk, melyben szerepel az autóról rögzített összes eddigi km óra állás, valamint az, hogy az autó per-és tehermentes és körözés alatt sem szerepel. Ezt a dokumentumot mindig megmutatjuk és értékesítéskor odaadjuk az új tulajdonosnak.

MINDEN AUTÓNKRA KM GARANCIÁT VÁLLALUNK!

MINDEN AUTÓNK VÉTELÁRA 1 ÉV MŰSZAKI GARANCIA BIZTOSÍTÁST MAGÁBAN FOGLAL VALAMINT TELJES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN ESNEK ÁT!

Sok Szeretettel várjuk minden kedves régi és új Ügyfelünket kereskedésünkben,  ahol családias környezetben, 12 éves szakmai tapasztalattal, kiváló szakemberek segítenek Önnek legyen szó akár autó vásárlásról, akár csak szakmai segítségre vagy tanácsra van szüksége.

A Mi autóink sem értékben, sem árban, sem minőségben nem hasonlítandók össze azokkal a találati lista elején szereplő legolcsóbb társaikkal, melyek nem egy esetben töröttek, gazdasági totálkárból újraépített példányok valamint az eredetük, km futásuk valódisága is erősen megkérdőjelezhető és sokszor az eladó kiléte is bizonytalan.

Nekünk az autók nem csak a munkánk hanem az életünk és a szenvedélyünk is egyben, a minőség és igényesség minden téren az elsődleges szempont számunkra!

Az olcsó autó végül mindig sokkal drágább, a minőség és megbízhatóság az árnál sokkal fontosabb tényező, ezért SOHA NE VEGYEN használt autót GARANCIA és ÁTVIZSGÁLÁS NÉLKÜL!


Legújabb autóink