Szikszói M.

“Gyönyörűek az autók, az értékesítő/tulajdonos Hölgy egy tünemény és az értékesítő/tulajdonos Urak is nagyon jó arcok :)! Olyan vidám társaság, hogy én még ilyet nem láttam, egy élmény volt náluk lenni :))) feldobták az egész napomat! Egyenlőre csak nézelődtem, de azt biztosan tudom, hogy kizárólag csak náluk fogok autót venni, ha ráadom a fejem a...

Kovács Z.

“Aki buktatók és átverés nélkül szeretne autót venni magának, csak náluk nézelődjön. Végtelenül segítőkészek és kedvesek, zárás után 2 órával tudtam csak odaérni de fogadtak és így is türelemmel álltak hozzám, segítettek mindenben. Az autó pedig…csatlakozom az előttem szólókhoz, minden úgy van, ahogy le volt írva :)) Köszönöm!”

Kiss E.

“Minden téren pozitív a véleményem. Segítőkész és szakmailag is 100%-ig hozzáértő csapat, kivétel nélkül minőségi autók, kulturált, rendezett telephely. Az autóik nem a legolcsóbbak a piacon de nem is találni náluk roncsautókat. Minőség korrekt áron. Azon kevés kereskedések egyike, ahol tényleg nem az a cél hogy arcátlanul átverjenek. Ennél több nem kell :)) !”