2019. Év Használtautó-Kereskedése

Kereskedésünk a 2017-es év után immárom 2. alkalommal is az Év Használtautó-Kereskedése lett Közép Magyarország régióban! A 2019-es év összesített, hivatalos vásárlói visszajelzései alapján ismételten kereskedésünk érdemelte ki a 2019. Év Használtautó-Kereskedése kitüntetést! Ezért érdemes becsületesen és lelkiismeretesen végezni a munkánkat, továbbra is! Minden kedves vásárlónknak köszönjük szépen az elismerést! A minőségből továbbra sem engedünk...

COVID19

Nyilatkozom, hogy Kereskedésünk a COVID-19 járvány kapcsán kiadott egészségügyi ajánlásokat maradéktalanul betartja, ennek keretében: Minden ügyfelet maszkban és kesztyűben, szabad téren fogadunk. Megtartjuk az előírt 2 méteres távolságot. Bemutatások között fertőtlenítjük az autók kilincseit, kormányát, és érintésnek kitett műszereit. Minden autónk teljes külső-belső takarításon és fertőtlenítésen is átesik, az ózonos belső tér fertőtlenítést is beleértve!

ELIT Tagság

2019. második felében egy újabb elismeréssel lettünk gazdagabbak. Az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot érdemeltük ki, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.

ELISMERÉSEINK

Vásárlóink visszajelzései alapján 2018-ban az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként több Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is kaptunk. Köszönjük!

AMTS 2018. Hungexpo “A” Pavilon KE-OR Car Stand (24.)

Ahogy tavaly is, cégünk idén is képviselteti magát a 2018.03.23-24-25. között megrendezésre kerülő AMTS-en a Hungexpo “A” pavilonjában, a 24-es standon, ahol egy rendkívül értékes, gyönyörű és egyedi fekete BMW 650-es Cabrio valamint egy szintén igen értékes és ritka BMW 750 Li X-Drive lesz kiállítva a KE-OR Car Standon. A rendezvény mindhárom napján, egész nap...