2019. Év Használtautó-Kereskedése

Kereskedésünk a 2017-es év után immárom 2. alkalommal is az Év Használtautó-Kereskedése lett Közép Magyarország régióban! A 2019-es év összesített, hivatalos vásárlói visszajelzései alapján ismételten kereskedésünk érdemelte ki a 2019. Év Használtautó-Kereskedése kitüntetést! Ezért érdemes becsületesen és lelkiismeretesen végezni a munkánkat, továbbra is! Minden kedves vásárlónknak köszönjük szépen az elismerést! A minőségből továbbra sem engedünk...

COVID19

Nyilatkozom, hogy Kereskedésünk a COVID-19 járvány kapcsán kiadott egészségügyi ajánlásokat maradéktalanul betartja, ennek keretében: Minden ügyfelet maszkban és kesztyűben, szabad téren fogadunk. Megtartjuk az előírt 2 méteres távolságot. Bemutatások között fertőtlenítjük az autók kilincseit, kormányát, és érintésnek kitett műszereit. Minden autónk teljes külső-belső takarításon és fertőtlenítésen is átesik, az ózonos belső tér fertőtlenítést is beleértve!

ELIT Tagság

2019. második felében egy újabb elismeréssel lettünk gazdagabbak. Az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot érdemeltük ki, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.

Év Kereskedése 2017.

2017-ben a ténylegesen nálunk használt autót vásárolt ügyfeleink hivatalos visszajelzései alapján az Év Kereskedése lettünk Közép-Magyarország régióban, országos szinten pedig a 4 legmegbízhatóbb kereskedése közé kerültünk! Köszönjük!

AMTS 2019.03.22-23-24. Hungexpo

AMTS 2019. KE-OR Car! 2019-ben is megtaláltok minket az AMTS-en, Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb autós rendezvényén! 3. éve képviseltetjük magunkat ezen a fantasztikus és színvonalas rendezvényen, ahol a rendezvény mindhárom napján, nyitástól-zárásig megtaláltok Minket a Hungexpo főpavilonjában, több gyönyörű és különleges, egyedileg épített tuning autó társaságában! Ezúttal több különleges és újonnan épített, eddig még soha...

ELISMERÉSEINK

Vásárlóink visszajelzései alapján 2018-ban az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként több Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is kaptunk. Köszönjük!